fbpx

Hitmaskinen bak ”Everytime” ”Feeling Lonely” og ”Losing You” spiller på Rakettnatt 2019. Nicolas Pablo Muñoz, kjent som Boy Pablo har bare holdt på i knappe fire år, men er likevel blant Norges mest spilte artister.

Boy Pablo slapp sin første singel ”Flowers” i januar 2016, og fulgte opp med singelen ”Everytime” mai samme år. Den hjemmelagde musikkvideoen til Everytime ble plukket opp i listene til YouTube, og plutselig ble den sett av mange flere enn forventet. Nå er videoen sett over 18 millioner ganger på YouTube.

Etter at ”Everytime” gikk viralt har det ballet på seg for Boy Pablo, med flere spillejobber og store hits. Bandet har allerede vært på turné i USA, Europa og Asia, i tillegg til å lande flere spillejobber her hjemme.

I 2018 vant de Årets nykommer på P3 Gull, mens de selv var på turné i Asia, mens de også var nominert i kategorier Årets Indie/alternativ og vant Årets gjennombrudd i Spellemannsutdelingen for 2018.

Boy Pablo er eneste norske artist som spiller på årets utgave av den velkjente Coachella-festivalen i California to helger i april. I fjor spilte både Kygo, Alan Walker og Sigrid på samme festival.

Boy Pablo høster gode anmeldelser for konsertene sine, og blir booket til stadig flere konserter verden over.

Relaterte artister

Main Partners / Rakettnatt