fbpx

Norges største popstjerne kommer til Rakettnatt 2021!

Sigrid er helt klart vår favorittartist, med fantastiske låter og et rykte om helt usedvanlig gode konserter kan vi nesten ikke vente til at hun headliner Rakettnatt 2021.

Da Sigrid spilte på Rakettnatt i 2017, hadde hun akkurat slått igjennom med hiten «Don’t Kill My Vibe» og leverte en vanvittig rå konsert – bare på de få årene siden den gang har hun gått fra å være en ny popartist til å bli en av de største musikksnakkisene i inn- og utland.

Sigrid har et helt spesielt talent, både som låtskriver og på scenen foran et stadig større publikum. Aller størst i Sigrids korte karriere er likevel at hun er blitt utpekt til BBC Music’s Sound of 2018, blant tidligere vinnere er storheter som Adele, Sam Smith og Ellie Goulding! Hun er også å finne på Billboards liste for «100 best songs of 2017» og «10 pop stars to watch in 2018».

Da hun spilte på Øyafestivalen tidligere i sommer skrev Dagbladet «Sigrid tok rollen som vår store kulturelle stolthet på Øya», og alle som var der melder om at konserten var et mesterstykke.

Spotify-følgerene hennes har tredoblet siden begynnelsen av 2019, og strømmetallene har nådd nesten 400 millioner globalt. Sigrid kommer utvilsomt til å fortsette hennes fremvekst med sitt nye kritikerroste album «Sucker Punch».

I 2017 ble debutsingelen «Don’t Kill My Vibe» kåret til årets beste låt av Dagbladet, NRK P3, Bergens Tidende og Dagsavisen. Med andre strålende låter, som «Plot Twist» og «Strangers», og uforglemmelige energiske konserter og opptredener på store TV-show har også internasjonal musikkpresse omfavnet den unge banebrytende popstjernen fra Ålesund.

De siste somrene har Sigrid spilt på en rekke norske festivaler, som Slottsfjell, Øyafestivalen, Palmesus, Bergenfest, Trænafestivalen, Skral, Vinjerock og Pstereo – for å nevne noen. I utlandet har hun solgt ut en rekke konserter, og bl.a. var hun å se på Coachella, som må regnes som en av verdens største festivaler.

 

 

Relaterte artister

Main Partners / Rakettnatt