fbpx

Hiphoplegendene flytter feiringa til 2021!

Tungtvann blir med videre til 2021 for å feire at det er 20 år siden de snudde norsk hiphop på hodet med albumet Nord og ned.

–       Tromsø elsker Tungtvann. Det kokte på Stortorget forrige gang vi hadde gleden av å ha dem på festivalen, sier en strålende fornøyd festivalsjef.

 

Nord og ned 20 år

16. oktober i år 2000 ble Tungtvanns debutalbum «Nord og ned» ble sluppet. Jubileet feires selvfølgelig med noen få konserter.

–       Vi måtte ha Tungtvann tilbake i jubileumsåret, dette blir jo tidenes fest, sier Stian Johansen.

 

Strålende anmeldelser

–       Nå er vi nok ikke helt på Justad-nivå, men det føles unektelig litt luksuriøst å kunne si «takk for sist» til Rakettnatt og Stortorget! Vi spilte her i 2016, og DET var en slags etterslenger vi MÅTTE få på plass etter at det skar seg i 2014.  Vi har altså historie med Rakettnatt siden før de het Rakettnatt, og da er det ekstra gøy at vi får komme tilbake for å feire 20-års jubileum i Tromsø! Sier Poppa Lars

iTromsøs anmelder ga forrige gang duoen terningkast fem med teksten «Tungtvann kom, laiset og vant hele kvelden.»

–       Kan ikke gjøre så mye annet enn å love gamle sanger om igjen, men HELDIGVIS er ingen av oss blitt yngre siden sist, og som en god vin … ja du vet! Dette blir gøy! Sier Poppa Lars.

  • Sjekk ut

Relaterte artister

Main Partners / Rakettnatt