fbpx

Hiphoplegendene feirer legendarisk album på Rakettnatt 2020

Tungtvann er tilbake på Rakettnatt 2020 for å feire at det er 20 år siden de snudde norsk hiphop på hodet med albumet Nord og ned.

–       Tromsø elsker Tungtvann. Det kokte på Stortorget forrige gang vi hadde gleden av å ha dem på festivalen, sier en strålende fornøyd festivalsjef.

 

Nord og ned 20 år

16. oktober i år 2000 ble Tungtvanns debutalbum «Nord og ned» ble sluppet. Jubileet feires selvfølgelig med noen få konserter.

–       Vi måtte ha Tungtvann tilbake i jubileumsåret, dette blir jo tidenes fest, sier Stian Johansen.

 

Strålende anmeldelser

–       Nå er vi nok ikke helt på Justad-nivå, men det føles unektelig litt luksuriøst å kunne si «takk for sist» til Rakettnatt og Stortorget! Vi spilte her i 2016, og DET var en slags etterslenger vi MÅTTE få på plass etter at det skar seg i 2014.  Vi har altså historie med Rakettnatt siden før de het Rakettnatt, og da er det ekstra gøy at vi får komme tilbake for å feire 20-års jubileum i Tromsø! Sier Poppa Lars

iTromsøs anmelder ga forrige gang duoen terningkast fem med teksten «Tungtvann kom, laiset og vant hele kvelden.»

–       Kan ikke gjøre så mye annet enn å love gamle sanger om igjen, men HELDIGVIS er ingen av oss blitt yngre siden sist, og som en god vin … ja du vet! Dette blir gøy! Sier Poppa Lars.

 

Nest sist lørdag

Duoen skal spille nest sist på hovedscenen, lørdag under årets Rakettnatt. Fra før er også Alice Merton, Kristian Kristensen, Mew og Sigrid bekreftet til samme hovedscenen under Rakettnatt.

–       Årets Rakettnatt blir større og enda bedre enn før, vi gleder oss til å lansere flere nyheter i tida som kommer, sier festivalsjef Stian Johansen.

  • Sjekk ut

Relaterte artister

Main Partners / Rakettnatt