fbpx

Violet Road kommer endelig til Rakettnatt! 

–       Violet Road lager alltid god stemning! De har publikumstekke ut av en annen verden, sier Stian Johansen.

–       Vi i Violet Road gleder oss stort til å endelig få spille på hjemmebane igjen for et vidunderlig festivalpublikum! Vi lover et show som tromsøværingene sent vil glemme. For å toppe Sondre Justad tar vi med Kaptein Sorte-Bill og en potetkanon. Dette blir enormt! Sier Halvard Rundberg i Violet Road.

Violet Road er bandet som tørr tenke nytt, kreativt og å utfordre seg selv. De to siste årene har de gjort ting de aldri har gjort før, og sommeren 2020 var de trolig det eneste turnerende bandet i landet. Deres akustiske turné sist høst ble deres største suksess til dags dato. Med låtene sine i helt ny drakt spilte bandet 38 konserter i løpet av 2 måneder. Samtlige skrevne anmeldelser ga 6 øyne på terningen og det det var fulle hus og ekstrakonserter fra nord til sør i landet! Deretter kom koronatiden og bandet måtte vende om på planene sine, som resulterte i oppkjøp av en spabåt med påfølgende bryggeturné for utsolgte, smittevernede brygger i hele Nord-Norge!

–       Jeg er imponert over Violet Road som har klart å få til en hel turnésommer på tross av Koronapandemiens utfordringer, sier Stian Johansen.

Selv om de er fra Tromsø er det første gang Violet Road besøker Rakettnatt.

–       Endelig klaffet det, og vi gleder oss til å se dem på Stortorget! Sier Johansen

I over 10 år har nordlendingene i Violet Road laget musikk sammen og bygd opp en solid musikalsk katalog, bestående av hits som «Face of the Moon», «Can You Hear The Morning Singing» og «Jericho».

Violet Road er kjent for sitt musikalske spenn og bandet tar publikum med på en følelsesreise som går både høyt og lavt. Bandet har den siste tiden sluppet jevnt med ny musikk, og deres siste single «Brother» er bare starten på en rekke utgivelser fremover. Nå kan det hende bandets trofaste fanskare landet over må smøre seg med litt tålmodighet før de får oppleve bandet på scenen igjen neste sommer.

–       Det skal bli utrolig deilig å skåle i solskinn sammen når vi igjen kan stå på store scener neste sommer, forteller Halvard Rundberg i bandet.

 

Relaterte artister

Main Partners / Rakettnatt