artist-image

Bendik

Sterke kontraster har alltid vært en viktig del av Bendiks univers. Det er en jente med en gutts navn. Det er såre tekster i mektig innpakning. Musikken drives av få musikere, men låter som et orkester.

Nå er Bendik endelig klar med ny musikk. Singelen «Perfekt» ble sluppet 26. januar på Petroleum Records, og er første låt ut fra hennes kommende album. Låten ble ukas låt på NRK P3 hvor den fortsatt er i høy rotasjon.

«Det har gått lang tid siden forrige gang jeg ga ut ny musikk og mye har skjedd siden da. Hver dag jobber jeg med å ha det bra og denne låten beskriver noe av det som gjør at jeg har det bedre enn på lenge»

Siden Bendik, eller Silje Halstensen som hun egentlig heter, for alvor begynte å markere seg i 2012 har hun utgitt flere kritikerroste album og spilt hundrevis av konserter. Den hyppige turnévirksomheten kombinert med Siljes formidlingsevne har bidratt til å gjøre Bendik-konsertene til noe helt eget. Publikum og presse har latt seg rive med av henne og bandet, og i både 2013 og 2015 ble Bendik nominert til årets liveartist under P3 Gull.

Bendiks nye singel kommer nesten to år etter hennes forrige album, Fortid, som ga henne flere låter i høy radiorotasjon og hennes andre Spellemann-nominasjon på tre år.

Facebooktwittermail