fbpx

Kjøp billett hos Ticketmaster.

Rakettnatt ble utsolgt i både 2015, 2016, 2017, i 2018 satte vi publikumsrekord og i 2019 var vi igjen utsolgt. Alle som kjøpte billetter til Rakettnatt 2020 får mulighet til å videreføre billetten sin, eller få refusjon.

🚀Festivalpass: 1599,-

👩‍🏫Student festivalpass: kr 1499,-

🤝Ledsagerbillett: Dersom du har kommunalt ledsagerbevis kan du hente ut en gratis ledsagerbillett til din ledsager. Dette gjøres i Ticketmaster. Husk at dere må ha med gyldig ledsagerbevis og legitimasjon når dere skal hente armbånd til festivalen.

Om billettene

Rakettnatt har tidligere hatt prisstige hvor billettene har økt nærmere festivalen, nå vil billetten koste det samme hele veien, men de vil være dyrere dersom det er noen igjen som selges i døren på festivalen.

Når du bytter billett til armbånd sjekker vi kun at du er gammel nok, vi sjekker ikke navnet på billetten. Festivalarmbånd er personlig og kan ikke byttes over til noen andre.

Rakettnatt har 18 års aldersgrense, og vi sjekker legitimasjon når vi bytter billett mot armbånd. Hvis du har kjøpt studentbillett må du ha med gyldig studentbevis eller elevbevis for videregående skole.

Vi har ikke vergeordning.

Ledsagere kan hente ut armbånd mot fremvisning av ledsagerbevis.

Programendringer på Rakettnatt kan forekomme. Kjøpte billetter refunderes ikke på grunn av endringer i programmet.

 

Bedrift? 

Her kan du lese mer om våre samarbeid, ta gjerne kontakt med oss.

Main Partners / Rakettnatt