fbpx

Bar

Liker du høy fart og mye action? Er du blid og serviceorientert? Da kommer du til å kose deg masse i baren! Tappekraner og kassaapparater skal bemannes både fredag og lørdag, gled deg! Om du har bartenderkurs/mye barerfaring er det fint om du nevner det i søknaden.

Barlager

Barlager er for deg som kan jobbe under show med løfting, bæring og tralletransport. Det er barlageret som server barene med varer under show, så her må det regnes litt tungt arbeid, med store muligheter for å se konserter mellom slagene

Billett/Armbåndsbytte

Her har vi frivillige som er pålitelige og vant til å være servicepersoner. Billettcrewet jobber med salg av billetter samt hjelper publikum å få byttet sin billett til armbånd før de skal inn på festivalområdet. Jobber du her er du en av de første som møter publikummet vårt – gi dem en bra start på festivalopplevelsen! Vi sjekker referanser på alle som jobber her.

Festivalsentralen

I Festivalsentralen finner du både akkreditering, runnertjeneste og lagerutstyr. Runnerne kjører hit og dit med ditt og datt, og alle i festivalsentralen er løsningsorienterte og ryddige, samt trygge sjåfører. Du søker deg hit om du liker å holde orden, serve ulike artige oppdrag gjennom festivalen og ellers takler alt med et smil!

Renovasjon

Er du som vi opptatt av at festivalområdet skal se bra ut også med mange tusen mennesker inne? Renovasjonsgjengen tømmer søppeldunker, sørger for at toalettene alltid har dopapir og hjelper til å rydde området etter stenging hver natt. En viktig og artig jobb som gir deg god utsikt til konsertene!

Områderigg

Områderiggen bygger festivalområdet! Dekor, gjerder, stage hands både på hovedscenen og kulturhuset trengs. Er du handy, sterk, og kanskje du tilogmed har vært borti en scene før? Da søker du deg hit!

Publikumsvertskap

Publikumsvertskap er de som sørger for at vårt publikum har en fin og trygg opplevelse hos oss. De som jobber her fungerer som ekstra øyne og ører for sikkerhetsvaktene, men snakker også mye med publikum og svarer på spørsmål de måtte ha. Du er synlig i gul vest, lett å snakke til og alltid hyggelig!

Stjerneskudd

Stjerneskuddene står for interncatringen på området, de passer på at resten av de frivillige har det bra på jobb, både i form av kaffe og klemmer. Stjerneskuddene er de flotte menneskene som går rundt på området og deler ut godt humør og slår av en prat med folk på vakt.

Main Partners / Rakettnatt