fbpx

RakettNatt trenger frivillige for å fyre opp raketten og kjøre show både før, under og etter festivalen. Vi lover mye moro, du blir kjent med nye mennesker og får være med på den fantastiske begivenheten der raketten går til himmels og rett inn i romfartshistorien!

Arbeider du som frivillig under festivalen må du jobbe den dagen som er mest hensiktsmessig for RakettNatt, og dermed får du festivalpass for å delta som publikummer den andre dagen. Jobber du kun i forkant/etterkant av festivalen må du arbeide minimum 16 timer for å få festivalpasset.

Som frivillig hos RakettNatt får du:

–       Crewklær som du bruker når du arbeider

–       Festivalpass

–       Mat og drikke når du er på jobb

–       Frivilligfest

–       Være med på å sende Tromsø til himmels!

 

Som frivillig hos RakettNatt forventer vi at du:

–       Møter presis og edru til avtalte vakter

–       Har på deg crewklær når du er på jobb hos oss

–       Gir alt du har og arbeider med et smil, husk at du er en representant for festivalen for alle som møter deg i arbeid hos oss!

 

I tråd med nye personvernregler samtykker du også til at Polaria Music Fest AS kan lagre personopplysninger av deg i vårt system hos Arkon Event DA til eget bruk, så lenge vi har behov for det. Opplysningene vil ikke bli delt med en tredjepart, og du kan når som helst be festivalen om innsyn i hvilke opplysninger som er lagret eller med om at alle eller deler av opplysningene blir slettet.

All informasjon du som frivillig tilegner deg er taushetsbelagt. Du har ikke under noen omstendigheter anledning til å uttale deg om festivalen overfor media uten å avklare dette med din nærmeste leder og presseansvarlig. Dette gjelder også etter at arbeidsforholdet er endt. Brudd på disse forpliktelsene ses som avtalebrudd og kan medføre inndragning av festivalpass og utestenging fra festivalen.

Ved elektronisk godkjennelse av denne avtalen forpliktes Polaria Music Fest AS og frivillig til å holde sin del av avtalen. I tillegg forsikres du som arbeider på RakettNatt Music and Arts festival. Ved eventuell skade i festivalsammenheng plikter du å melde i fra til din gruppeleder, og dere skal sammen fylle inn skadeskjema. Hvis dette ikke skjer, kan det føre til at skaden ikke blir dekket av vår forsikring.

Misbruk av passet eller manglende oppmøte vil medføre fakturering i etterkant pålydende 1595 kroner.

Main Partners / Rakettnatt