fbpx

Kanskje er det nettopp flere felles opplevelser familien trenger å glede seg til denne jula, eller vil vennegjengen ha noe å glede seg til? Kanskje du har et barnebarn du vil overraske? I Rakettnatt-universet får du nå julegaver til alle du kjenner, til og med en egen konsert for de under 18 år!

Bjørn Eidsvåg & Sigvart Dagsland på The Edge

Om det er mamma eller bestefar som kommer til å sette mest pris på denne konserten er ikke sikkert, men når to så folkekjære artister inntar The Edge er det nødt til å bli magisk stemning.

Det er greit å vite at konserten har sitteplasser til alle i publikum, og at det er 18 års aldersgrense.

Du finner billetter hos Ticketmaster.

Rakettnatt

Julegaven for hele gjengen! Rakettnatt er kanskje favoritten til mange mellom 20 og 40 år, men er som regel likt av alle. Popmusikk, indie, hiphop og rock står på programmet, og vi kan love at neste års festival blir større å bedre enn årets. Det er bare å begynne å glede seg til august allerede!

Du finner billetter til Rakettnatt hos Ticketmaster.

Her kan du se hvilke artister som er annonsert til årets Rakettnatt.

 

Winterland

Rakettnatts lillesøster Winterland er i ferd med å vokse storesøster over hodet. Winterland arrangeres i Skarphallen 21.-22. februar i 2020, og har annonsert artister som Alan Walker, Dimitri Vegas & Like Mike, Lemaitre, Lars Vaular, Kjartan Lauritzen og flere.

Du finner billetter til Winterland hos Ticketmaster.

Er du ute etter en helt spesiell opplevelse? På Winterland finnes det også et eget VIP-område, les mer om det på Winterlands nettside.

 

Winterland åpner dessuten dørene på dagtid for en egen konsert med Alan Walker for barn og unge. Her kan alle aldre gå på konsert, men unge under 15 år må ha med en voksen.

Hos Ticketmaster finner du billetter til Alan Walker-konserten.

 

Astrid S

11. mars spiller Astrid S på Driv, en konsert satt opp av Rakettnatt i samarbeid med Driv. Astrid S har hatt en eventyrlig suksess i de siste par årene, og treet ser ut til å vokse rett inn i himmelen. Vi gleder oss enormt til å se henne tilbake i Tromsø.

Billetter på Ticketmaster.

 

Bonus: Buktafestivalen for den rocka i familien 🤘

Main Partners / Rakettnatt