fbpx

Det er med tungt hjerte at vi må melde at Rakettnatt 2020 er avlyst. Vi har gledet oss enormt til årets festival etter fjorårets utrolige femårsjubileum, men akkurat nå er det viktigste at vi følger myndighetenes råd og begrenser smitte.

På denne siden finner du informasjon om kjøpte billetter til Rakettnatt 2020, og hva som skjer videre mot 2021.

 

Hva skjer med kjøpte billetter til Rakettnatt 2020?

Alle kjøpte billetter til Rakettnatt 2020 er automatisk gyldige i 2021. Du behøver altså ikke å foreta deg noe, men vi oppfordrer likevel alle til å hente ut billetten sin med korrekt dato og årstall via Ticketmaster Appen eller via din profil på ticketmaster.no.

 

Hvordan kan jeg støtte Rakettnatt? 

Vi håper flest mulig velger å ikke refundere festivalpassene sine – men heller bli med til 2021. Det er også mulig å donere billetten til Rakettnatt, og kjøpe en ny til 2021. Hvis du ikke har kjøpt billetter til Rakettnatt 2021 enda, kan du gjøre det her.

 

Hvordan kan jeg refundere/donere billetten min? 

For å refundere eller donere billetten din, gå til dette skjema hos Ticketmaster.

Hos Ticketmaster får du tre valg:

1. Refusjon. Velger du dette får du full refusjon av billetten, utenom billettavgiften du har betalt hos Ticketmaster.
2. Donasjon 50%. Velger du dette kansellerer du billetten din, og får refundert halve beløpet. Resten av pengene går til Rakettnatt 2021.
3. Donasjon 100%. Velger du dette kansellerer du billetten din, og donerer beløpet du har betalt for den til Rakettnatt.

Husk å finne frem billetten og ordnenummeret ditt til Ticketmaster. Det er frist for å refundere billetten fredag 10. juli.

 

Hvilken informasjon har dere sendt ut til billettkjøpere?

Vi har sendt ut epost til alle billettkjøpere – den kan du se her.

 

Kommer de samme artistene til Rakettnatt 2021? 

Dette er veldig usikkert, men mest sannsynlig blir det ikke mange av de samme artistene med videre. Rakettnatt 2021 skal booke artister, og kommer til å annonsere hvilke artister som skal spille i tida framover.

 

Hvordan blir festivalen i 2021? 

Vi kommer til å dele nyheter om Rakettnatt 2021 fortløpende. For å sikre deg siste nytt kan du melde deg på nyhetsbrevet vårt her. Vi oppdaterer også nettsiden, Facebook og Instagram med nyheter etterhvert.

 

Denne siden er oppdatert: 07.05.2020

Main Partners / Rakettnatt