fbpx

Per Martinsen er en Spellemannsvinnende musiker fra Tromsø som opererer under artistnavnet Mental Overdrive og er en av de aller største norske innenfor sjangeren elektronika/techno.

I sitt nye prosjekt, Wave∞Form utforsker han eksperimentelle og atmosfæriske elementer. Albumet Waveform01 inneholder 13 tracks og er gitt ut i begrenset opplag av det Oslo-baserte plateselskapet Senja på 2xLP, MC og CD.

Under navnet Wave∞Form har han, til 2017 og 2018- festivalene, laget et ”RakettNatt-soundtrack” som fremføres live på festivalen, og som sammen med de visuelle elementene våre skaper et unikt univers for publikum. I 2019 er vi så heldige at vi skal gjenta prosjektet. 

Martinsen har fått oppgaven å skape selve Rakettnatt-atmosfæren i lydformat. Det begynte med litt ferskvaremusikk til animasjonsfilmserien, hvor Martinsen lagde «soundtracket» til RakettNatt. Martinsen fikk ansvaret for å fylle hullene mellom de forskjellige artistene på hovedscenen med musikk. Musikk med temaet «verdensrom» og dermed har lydbildet utviklet seg i takt med hvordan festivalkveldene utviklet seg. Det har blitt i alt 8 timer livemusikk på hver festival så langt.

Main Partners / Rakettnatt