artist-image

Hva kan du gjøre?

FOR INFORMATION IN ENGLISH CLICK HERE!

 

Områderigg

Områderiggen bygger festivalområdet! Dekor, gjerder, stage hands både på hovedscenen og under MiniRaketten trengs. Er du handy, sterk, og kanskje du tilogmed har vært borti en scene før? Da søker du deg hit!

 

Artistvertskap

Er du ryddig, løsningsorientert og hyggelig? Vi trenger gode ambassadører som kan ta imot våre artister fra de ankommer byen og til de reiser igjen. Som artistvert er du bindeleddet mellom festivalen og artisten, du sørger for at artisten vet hvor den skal være når, at transporten er i orden og at artisten ellers har tilgang på det som behøves.

 

Publikumsvertskap

Publikumsvertskap er de som sørger for at vårt publikum har en fin og trygg opplevelse hos oss. De som jobber her fungerer som ekstra øyne og ører for sikkerhetsvaktene, men snakker også mye med publikum og svarer på spørsmål de måtte ha. Du er synlig i gul vest, lett å snakke til og alltid hyggelig!

 

Backstage

Har du øye for det lille ekstra, er ryddig og arbeidsom? På backstageområde trenger vi folk som kan bistå i å ferdigstille backstage før artistene kommer samt rydde underveis og etter at artisten har forlatt.

 

Bar

Liker du høy fart og mye action? Er du blid og serviceorientert? Da kommer du til å kose deg masse i baren! Tappekraner og kassaapparater skal bemannes både fredag og lørdag, gled deg! Om du har bartenderkurs/mye barerfaring er det fint om du nevner det i søknaden.

 

Miljø/renovasjon

Er du som vi opptatt av at festivalområdet skal se bra ut også med mange tusen mennesker inne? Renovasjonsgjengen tømmer søppeldunker, sørger for at toalettene alltid har dopapir og hjelper til å rydde området etter stenging hver natt. En viktig og artig jobb som gir deg god utsikt til konsertene!

 

Festivalsentralen

I Festivalsentralen finner du både akkreditering, transport og lagerutstyr. Runnerne kjører hit og dit med ditt og datt, og sørger for at artister, bagasje, astronauter og annet blir hentet og levert i tide. Alle i festivalsentralen er løsningsorienterte og ryddige, samt trygge sjåfører. Du søker deg hit om du liker å holde orden, serve ulike artige oppdrag gjennom festivalen og ellers takler alt med et smil!

 

RakettNatt Klubb

Om du fungerer like bra til nattarbeid som dagarbeid og er gira på å rocke gjennom natta med oss, så trenger vi hjelp til både billettsalg og kontroll, sikkerhet, holde lokalene ryddig, vertskap for artistene og ellers fikse det som måtte trengs. Et nattskift på klubb gir deg billett til klubb den dagen du har fri, i tilllegg til dagspasset for festivalen – så dette er en sweet deal for deg som vil få mest mulig ut av helga!

Billetter og armbåndsbytte

Her har vi frivillige som er pålitelige og vant til å være servicepersoner.  Billettcrewet jobber med salg av billetter samt hjelper publikum å få byttet sin billett til armbånd før de skal inn på festivalområdet. Jobber du her er du en av de første som møter publikummet vårt – gi dem en bra start på festivalopplevelsen! Vi sjekker referanser på alle som jobber her.

Stjerneskudd

Stjerneskuddene står for interncatringen på området, de passer på at resten av de freivillige har det bra på jobb, både i form av kaffe og klemmer. Stjerneskuddene er de flotte menneskene som går rundt på området og deler ut godt humør og slår av en prat med folk på vakt.