fbpx

Vi ønsker velkommen til vår hovedsamarbeidspartner Clarion Hotel® The Edge, Nord-Norges største kongress- og konferansehotell. Med sin restaurant Kitchen & Table og Living Room er det et naturlig kulturelt samlingspunkt i Nordens Paris.

Clarion Hotel The Edge – i Tromsø sentrum

Helt nede i vannkanten i Tromsø sentrum ligger Clarion Hotel The Edge med sin innovative arkitektur og speiler seg i vannflaten. Derfra kan du oppleve nordlyset, midnattsolen, Tromsøs kulturliv og den særegne nordnorske naturen. Les mer om Tromsø her. The Edge har fokus på å være et miljøvennlig hotell, og er derfor bygget i miljøklasse A.

 Konferanse i Nord-Norge

Clarion Hotel The Edge har byens største konferansesesal med en kapasitet på 1000 personer, og sammen med den unike beliggenheten på bryggekanten midt i Tromsø sentrum, er dette et spektakulært og inspirerende sted å arrangere møter, kurs, konferanser, event eller kulturarrangementer.

Kitchen & Table Tromsø

Den svenske mesterkokken, Marcus Samuelsson, bosatt i New York, har i samarbeid med Clarion skapt et helt nytt matkonsept med fokus på fun dining, hvor gode råvarer og møter mellom mennesker står i fokus. Her møtes arktiske råvarer Manhattans smaker – vi mener at det ikke kan være annet enn suksess.

Skybar i Tromsø

Clarion Hotel The Edge er en levende møteplass i Tromsø. I 11. etasje ligger vår stolthet; Tromsø sin eneste skybar! Lokalet kan brukes til private arrangement, feiringer eller møter. I helger hvor skybaren ikke er reservert for arrangementer er innbyggere i Tromsø, forretningsreisende og turister velkommen til å nyte forfriskende drikke, god musikk og en spektakulær utsikt på byens tak!

Book nå: www.choice.no/clarion/the-edge

Main Partners / Rakettnatt