fbpx

Rakettnatt lager sammen med Tromsø Global og TrAP Tromsø konsert på Storgata Camping torsdag 22.august.

Det blir en festivalkveld med Les Amazones D’Afrique, Moksha og Hibotep!

Dørene åpner kl 19:0
Arrangementet har 18 års aldergrense.

 

KJØP BILLETTER HER

Les Amazones D’Afrique

Les Amazones D’Afrique er en supergruppe, et kollektiv av musikere som ble dannet i Mali i 2015. Kollektivet representerer noen av de sterkeste kvinnene i afrikansk musikk på linje med Angelique Kidjo, som de også har samarbeidet med tidligere. Her får man oppleve europeisk pop kombinert med Vestafrikansk folkemusikk.

Hibotep

Hibotep er en somalisk rapper, DJ, filmskaper og produsent. Hibotep har spilt på festivaler verden over, blant annet Sonar i Barcelona. De siste årene har Hibotep blant annet samarbeidet med den britiske kunstneren Gary Stewart og laget ulike kunstuttrykk, blant annet videoinstallasjoner.

I all kunsten hennes ønsker Hibotep å gi energi til dansegulvet, med både arabisk trap, somalisk funk og old school LA hip hop, med hennes egen produksjon.

Moksha

Moksha er et norsk globalt navn – med noen av de fremste unge musikerne vi har i Skandinavia på perkusjon og tabla. Moksha består av Oddrun Lilja Jonsdottir gitar (Norge/Island), Sanskriti Shrestha (Nepal) på tabla og Tore Flatjord (Norge) på darbuka.

Moksha ble etablert i 2012, og har siden vært på turne i Norge, Europa og Nepal. I april 2016 ga de ut sitt første album, ”The Beauty of an Abitrary Moment” på Jazzland.

 

 

Main Partners / Rakettnatt