fbpx

Rakettnatt laget i 2019 Rakettnatt Global sammen med Tromsø Global, TrAP Tromsø og Storgata Camping. Vi håper på å fortsette samarbeidet i 2020.

I 2019 var det en festkveld med Les Amazones D’Afrique, Moksha og Fya LeBoof!

Les Amazones D’Afrique

Les Amazones D’Afrique er en supergruppe, et kollektiv av musikere som ble dannet i Mali i 2015. Kollektivet representerer noen av de sterkeste kvinnene i afrikansk musikk på linje med Angelique Kidjo, som de også har samarbeidet med tidligere. Her får man oppleve europeisk pop kombinert med Vestafrikansk folkemusikk.

Fya LeBoof

Fy LeBoof er en DJ og produsent fra Kampala, Uganda. Hun er en del av et voksende miljø av kvinnelige DJs i Kampala, og spiller musikk som strekker seg mellom afro, tribal og latin house.

LeBoof får folk til å danse enten de vil eller ikke, kanskje også på grunn av hennes gode humør når hun er DJ.

Moksha

Moksha er et norsk globalt navn – med noen av de fremste unge musikerne vi har i Skandinavia på perkusjon og tabla. Moksha består av Oddrun Lilja Jonsdottir gitar (Norge/Island), Sanskriti Shrestha (Nepal) på tabla og Tore Flatjord (Norge) på darbuka.

Moksha ble etablert i 2012, og har siden vært på turne i Norge, Europa og Nepal. I april 2016 ga de ut sitt første album, ”The Beauty of an Abitrary Moment” på Jazzland.

 

Rakettnatt Global lages i samarbeid med:

 

Undermeny

Main Partners / Rakettnatt