fbpx

Oppdatering:

På grunn av gjeldene restriksjoner kan vi dessverre ikke ha mer enn 100 publikummere på konsertene neste helg. Heldigvis vil Violet Road spille to ekstra konserter på torsdag, slik at alle likevel få gå på konsert.

Det betyr at vi har fordelt alle billettene kjøpt til konsertene fredag på to konserter på torsdag og to konserter på fredag. Alle har fått beskjed på mail om hvilken konsert de har fått billetter til. Har du ikke fått mail? Ta kontakt med astronaut@rakettnatt.no

Dersom det nye tidspunktet ikke skulle passe for deg, eller du av andre årsaker ikke kan delta, så kan du ta kontakt med oss for refusjon eller mulig bytte av tidspunkt. Dersom du vil bytte billett eller få den refundert må du gi beskjed til astronaut@rakettnatt.no innen tirsdag 27.april. Vi kan ikke garantere at det er ledig plass for eventuelt bytte av tidspunkt, men vil gjøre vårt beste.

De fire konsertene har nå følgende tider:
Torsdag 29.april kl 18:00
Dørene åpner kl 17:30 og konserten starter kl 18:00

Torsdag 29. april kl 21:00
Dørene åpner 20:30 og konserten starter kl 21:00

Fredag 30. april kl 18:00
Dørene åpner kl 17:30 og konserten starter kl 18:00

Fredag 30. april kl 21:00
Dørene åpner 20:30 og konserten starter kl 21:00

Vi håper tidspunktet du har fått passer, og at alle får en flott konsertopplevelse!

 

✨ Rakettnatt presenterer: Violet Road på The Edge ✨

Den 12. februar slipper Violet Road albumet «A new day begins», og drar i den forbindelse ut på veien denne våren med turneen «A new tour begins».

Utsolgt: Fredag 30. april.
Dørene åpner: 18:00
Konsertstart 19:00

Ekstrakonsert: Fredag 30. april
Dørene åpner: 21:00
Konsertstart 21:30

Kjøp billetter hos Ticketmaster

Da pandemien brøt ut så Violet Road sitt snitt til å kjøpe seg inn i spabåten Vulkana. Alt de ønsket var å komme seg ut og møte publikum, så de satte seil mot ulike kaier i Nord-Norge for å holde konserter. Turen førte dem tettere sammen som band og tettere på publikum. Da de kom hjem fra dro de rett i studio og spilte inn et album. Før albumet er gitt ut i sin helhet er det allerede den største radiosuksessen i katalogen deres.

Vi gleder oss over å kunne invitere publikum til en intim og unik konsertopplevelse, som selvfølgelig overholder alle smittevernregler.

Velkommen!

Main Partners / Rakettnatt